Hvorfor vælge Pro-Nordix?

Med kundeservice fra Pro-Nordix, kan I være sikre på at alle jeres kunders henvendelser bliver besvaret af vores erfarne og kompetente kundeserviceagenter, uanset om det er telefonisk eller online. Vi sidder klar hele tiden.  

Vores kunder værdsætter høj kvalitet og vi varetager i dag alle aspekter af kundeservice, inden for mange brancher, for store og små virksomheder i hele Norden.  

Kontakt os allerede i dag til en uforpligtende snak om hvordan vi skræddersyr den perfekte kundeservice-løsning til jeres behov. 


Vi repræsenterer jer

Ved at outsource jeres telefonpasning til Pro-Nordix, vil I hurtigt opleve kundetilfredshed, samtidigt med at I kan I se frem til en stor tidsmæssig og økonomisk besparelse, ved ikke at skulle drive jeres egen kundeserviceafdeling. 

Når vores medarbejdere vil repræsentere jeres virksomhed overfor kunderne, vil vi sikre os at de kundeserviceagenter med mest relevant viden indenfor jeres virksomheds område, bliver sat på opgaven.  


Kundeservice med et smil i stemmen

Da vi ved hvor vigtigt det er for jer at have glade kunder, søger vi løbende at sparre med jer, så vi altid har den nyeste viden om hvad der rører sig i jeres virksomhed. Det betyder, at I kan have tillid til at jeres kundesupport bemandes af kvalitetsbevidste medarbejdere der er helt up-to-date. 

Med grundig viden om jeres virksomhed og dennes værdier, kan vi besvare alle forespørgsler, jeres kunder måtte have. Når vi har overblik over jeres produkter, priser m.m., har vi naturligvis også overskud til at besvare henvendelser med et smil i stemmen og sikre den gode dialog, så jeres kunder efterlades med et godt indtryk af jeres virksomhed.